Komfort energia takarékosan

Vakító fény szűrés

80% hő védelem

99% UV védelem

 

 Hővédő fólia- és Fényvisszaverő fólia

Igen fejlett szigetelőanyagok állnak épületeink falainak rendelkezésére, de még mindig ott maradnak kritikus résznek az ablaküvegek. Hiába töltik különböző gázokkal, növelik a két üveg közti légrést a sugárzó hőnek nem állnak ellen.

Ilyenkor az emberek többsége próbálja megoldani reluxával, redőnnyel, rolóval, szalagfüggönnyel, melyek jelentősen csökkentik a fény bejutását, de a hő ki és beáramlását kevésbé, viszont nagyon jó porfogók és tisztításuk sem egyszerű. A Hővédő ablakfóliák rétegeinek köszönhetően hő tükörként működnek, mindkét irányban minimális fényvesztesség mellett.

Képesek esetenként kiváltani a klímaberendezéseket, vagy jelentősen csökkenteni a klimatizációs költségeket.

A nap ellen védő hővédő fóliák kiszűrik a nap káros hatásait és vakító sugarait, de beengedik a fényt komfortosabbá téve az ott lakók, dolgozók mindennapjait.

Védik a tárgyakat az UV sugarak által okozott amortizációtól, kifakulástól.

Hővédő fóliáink fémgőzt tartalmaznak, ennek eredményeként nem fakulnak, nem színeződnek el. Magyarország kis ország rengeteg céggel, így nem lehet csodálkozni, hogy élenjárók vagyunk az ipari kémkedésben. Az adatok védelme még gyerekcipőben jár, de az ipari kémek titkosszolgálati eszközöket használnak adatok, információk megszerzésére. A fóliák igen magas fémtartalmának köszönhetően RF védelmet nyújtanak a munkahelyek, tárgyalók, szerverszobák részére.

A betekintés elleni fóliák megvédik környezetünket a kíváncsiskodó szempárok elől, és nem serkentik a bűnőzőket értékeink megszerzésére.

Az országban egyedűlálló szín, és típusválasztékunk lehetőséget nyújt az Ön igényeinek kielégítésére, és emellett gondoskodik az épületek exkluzív megjelenéséről.

Call Now Button