Láthatatlan Védelem

Betörés ellen

Szilánk okozta baleset ellen

UV ellen

Biztonsági fólia nélkül 31 másodperc alatt pakolták ki a Apple boltot

Biztonsági fólia teszt Jelentősen meg neheziti a bejutást

Biztonsági fólia

Manapság az építészetben egyre nagyobb teret kapnak a nagy üveg- felületek, melyeknek nagy szerepe van az épület arculatában, a természetes napfény beengedésében, és a külső panoráma rálátásra. Sajnos a tervezésekből gyakran kimarad az üveg negatív hatásaira történő megoldás. Egy hagyományos üveg a bűnözőknek egy örökké nyitva álló ajtó, még ha riasztóval védett területről is van szó, hiszen az ablakon való gyors behatolás után csak másodpercekre van szüksége a rutinos bűnözőnek, hogy elérje a célját.

Sajnos nem is mindig az anyagi kár, ami mély nyomott hagy a károsultakban, hanem a pszichikai megrázkódtatás, hogy az eddig békés, biztonságosnak hitt otthonukban rosszindulatú, idegen emberek garázdálkodnak akár éjszaka, míg Ön és családja alszik. Sajnos nem egyedi esetről van szó. A biztonsági fóliák az üveg belső oldalára kerülnek felhelyezésre, ellentétben azokkal a biztonsági termo üvegekkel, amiknél a két ragasztott üveg között van a védőréteg. A garanciális idő eltelte után esetlegesen gyenge minőségű réteg hibájából akár milliós nagyságrendű vesztesség keletkezhet, az üvegportálok komplett cseréje miatt.

További előnye az utólagosan felhelyezett üveg fóliáknak a baleset megelőzés. Egy óvatlan mozdulat, vagy a kisgyerekek szeleburdiságából eredő üvegtörések gyakran okoznak maradandó sérüléseket. Az arcon lévő sebhely képes negatív irányban befolyásolni egy életpályát a mai világunkban. A víztiszta, illetve a fény- és hővédővel kombinált biztonsági fóliák is, akár 99. 9%-ban UV szűrök, ezáltal jelentős költségmegtakarításra tehetünk szert mind az otthonunkban, mind munkahelyünkön, vagy a kirakatban elhelyezett tárgyaink fakulásának megakadályozásában.

A Rendőrség és biztosítók által ajánlott biztonsági fólia a rács kiváltására alkalmas, így nem módosul a magunk vagy a tervezők által megálmodott látkép egy börtönre.

A biztonsági fóliák rendkívül erős karcálló réteggel vannak ellátva, így a tisztításuk megegyezik az üvegével.

Call Now Button