Belátás védelem ablakfóliával

A modern építészetben sok helyen alkalmaznak térelválasztásként üvegfalat, üvegajtókat, ami optikailag nem csökkenti a teret és megtartja a fényviszonyokat. Mégis szükséges egy olyan felületet képezni rájuk, amivel megszüntetjük a teljes vagy részleges átláthatóságot illetve biztonsági szempontok miatt felhívjuk a figyelmet létezésükre.

Azokon az ablaküvegeken ahol a külvilágot zárnánk ki akár a nyugodt munkavégzéshez, akár az intimitás megőrzéséhez több lehetőség közül lehet választani.

Belátás védelem homokfúvott fóliával:

Egy orvosi, kozmetikai helyiségben vagy saját otthonunkban a homokfúvott üvegfóliákat javasoljuk, amik teljes betekintés védelmet nyújtanak. Irodai és egyéb területeken a részleges belátás védő, dekorációs ablakfóliák is kiválóan teljesítenek.

Belátás védelem tükrös fóliával:

Nagyszerű megoldás, mivel az üveg felületek nappali beláthatóságát tudjuk megszüntetni amennyiben a megfelelő fényáteresztésű tükrös fóliát alkalmazzuk. Fontos azonban számba venni azt a fizikai tényezőt, miszerint a fólia abba az irányba fog tükröződni / belátást megakadályozni / ahonnan a nagyobb fényt kapja. Esti viszonylatokban a belátás megakadályozásához, kiegészítésként szalag függöny, redőny vagy egy külső megvilágítás alkalmazása segítséget jelent.

Call Now Button