Tisztelt {mezo_Ön neve}!

JELENTŐS HŐMÉRSÉKLET CSÖKKENTÉS WFC ABLAKFÓLIÁVAL.

Szeretne több fokkal hűvösebbet nyáron otthonában, irodájában?
Kevesebbet költene a hűtésre? Szeretné, ha az ablakon csak fény jönne a szobába, hő nélkül?
Mindez lehetséges a {mezo_Fólia típus} hővédő ablakfóliánk segítségével, amely már az ablaknál megszűri a besugárzott energiát. Ennek következtében az ablak előtt állva elmúlik az égető érzés és a klímát is visszakapcsolhatja pár fokozattal. Számos mérés bizonyította már, hogy a fóliázott helységekben 5-6 fokkal is hűvösebb lehet, mint a fólia nélküliekben. Tegye ingatlanját kellemesebbé és energia hatékonyabbá.
Nemzetközi tanulmányok kimutatták, hogy az épületgépészeti költségek 1/3-a a napenergia terhelésből származik. A WFC Ablakfólia Kft. által telepített hővédő ablakfólia alkalmazásával könnyedén elérheti épületgépészeti költségeinek akár 25%-os megtakarítását,ezzel az egyik leggyorsabban megtérülő beruházássá téve az energiagazdaságos termékek között.

Hogyan működik az ablakfólia?

Az ablaküveg természeténél fogva átereszti a 300 és 2.500 nm közötti sugárzást. Ennek része az UV sugárzás egy kis hányada (300-380 nm), a látható fény (380-780 nm) és az infravörös sugárzás kis hányada (780-2.500 nm).
Az UV sugárzás felelős több egyéb tényező mellett a fakulásért, valamint veszélyes az egészségre, bőrelváltozásokat, szélsőséges esetben bőrrákot okozhat.
A látható fény élettani szempontból elengedhetetlen, ám a besugárzott energia közel fele (47%) ebben a tartományban sugárzódik be. Többek között ezért is nehéz feladat erősen hővédő, de minél világosabb üvegfóliát készíteni. Az infravörös tartományban érkezik a besugárzott hő nagyobb része (53%). Energiavédelmi szempontból ennek kiszűrése az egyik legfontosabb feladatunk. 
Üvegre eső energia három részre oszlik.
1. Átsugárzódik a felületen keresztül.
2. Visszatükröződik a felületről.
3. A felület elnyeli, majd kisugározza.
Ablakszerkezett
Fóliával: 
extll__sketretegu
A fenti példából is jól látszik , hogy igen jelentős szerepe van egy jól kiválasztott fóliának  az energia megtakarításban és és a komfortosabb élettér ki alakításában.
Bónusz  megtakarítás a 99% UV védelemnek köszönhetően a tárgyak elöregedése, fakulása is lassabb.
A tegnap elküldött {mezo_Iktatási szám} iktatási számú kedvezményes árajánlatunkat ide kattintva tudja megrendelni 10 év gyártói és élettartalmi telepítési garanciával.
Üdvözlettel:
           Zuber Attila   
             
blankWFC Ablakfólia Kft. 
           Mobil: +36 70 295 2090
           Telefon: +36 1 769 2666
            E-mail: iroda@wfc.hu
            Web: www.wfcablakfolia.hu
blank
blankMielőtt kinyomtatná ezt az e-mailt, gondolja meg,valóban szükséges-e.Napról napra kevesebb fa lesz a világon.
Before you print this e-mail, please consider whether it is really necessary. Each day there are fewer trees on Earth.
Call Now Button